Wil jij een leuk zakcentje bijverdienen door een weddenschap af te sluiten op een sportwedstrijd? Dat kan door online te wedden bij één van de bekende online bookmakers, zoals bijvoorbeeld Unibet. De bezoekers van GPTGids.nl kunnen gebruik maken van een zeer aangename actie bij Unibet, deze bookmaker geeft namelijk 200 euro gratis speeltegoed weg!

Online wedden op sport

Tegenwoordig is het erg makkelijk geworden om online te wedden op sport. De komst van de online bookmakers heeft enkele grote voordelen voor de spelers. Online kan er ingezet worden op hogere noteringen, staan er leuke bonussen en promoties klaar en kan er live ingezet worden op sportwedstrijden. Online wedden op sport kan zowel via de smartphone, als het tablet en natuurlijk de computer.

Verschil met wedden bij de Toto

Online wedden is gemakkelijker, sneller en veel lucratiever dan de Toto. Waar er bij de Toto minimaal op drie duels ingezet moet worden (dat noemen wij ook wel een combi), kan er online op één wedstrijd ingezet worden. Daarnaast kent het online wedden veel meer inzetmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het wedden op hoekschoppen, aantal kaarten en doelpuntenmakers.

Hoe kan ik gebruik maken van het gratis speeltegoed?

Ga naar de website van de online bookmaker en schrijf jezelf gemakkelijk en snel in. Dit duurt enkele minuten en er kan direct gebruik worden gemaakt van het speelaccount. Verricht een storting bij de bookmaker, dat kan onder andere via iDeal of de creditcard. De online bookmaker, in dit geval Unibet, zal het gestorte bedrag direct verdubbelen als welkomstbonus. Het bonusbedrag kan oplopen tot 200 euro!

Stap 1
Klik hier om naar de registratiepagina van Unibet te gaan en vul de benodigde gegevens in. Of neem een grotere review als eerste stap.

Stap 2
Doe een storting (minimaal 15 euro). Bij Unibet is het mogelijk om via iDeal een storting te doen.

Stap 3
Unibet verdubbelt je eerste storting (met een maximum van 200 euro). Stort je 15 euro, dan ontvang je 30 euro speeltegoed. Stort je 50 euro, dan ontvang je maar liefst 100 euro om mee te wedden!