Veelgestelde vragen op het gebied van online geld verdienen

Is het echt helemaal gratis?
Ja, het is juist de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen! Alle websites op GPTGids.nl zijn helemaal gratis en je verplicht je tot niets. Een uitbetaling krijgen is mogelijk doordat de spaarprogramma's geld krijgen voor het promoten van producten/diensten van adverteerders. Met deze inkomsten kunnen de spaarprogramma's de leden (U dus!) uitbetalen.

Zijn de spaarprogramma's wel te vertrouwen?
Ja, alle spaarprogrammas op GPTGids.nl hebben ons al meerdere keren uitbetaald. Uiteraard houden wij de laatste ontwikkelingen scherp in de gaten! Bekijk hier onze uitbetalingen!

Ik ben minderjarig, mag ik lid worden van een GPT?
Over het algemeen is het geen probleem. Het is echter altijd verstandig om de algemene voorwaarden van de website is kwestie te raadplegen.

Wat is het beste spaarprogramma van Nederland?
Daar kunnen we heel kort over zijn: dat is het spaarprogramma van NuCash. Een hoge aanmeldbonus, ongekend veel verdienmogelijkheden en zeer snelle uitbetalingen. Bekijk alle favorieten van GPTGids.nl in de spaarprogramma top 5.

Hoe krijg ik uitbetaald?
Alle spaarprogramma's op GPTGids.nl betalen uit via bank- of giro-overschrijving. In sommige gevallen is het mogelijk om via PayPal uitbetaald te worden. Ook kan het opgebouwde saldo gebruikt worden om te adverteren, zodat het mogelijk wordt om referrals voor andere spaarprogramma's te werven. Wat is er nou mooier dan slapend geld verdienen?

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?
De spaarprogramma's op GPTGids.nl dienen de "Wet Bescherming Persoonsgevens" in acht te nemen. De gegevens worden dus alleen gebruikt voor de uitbetaling.

Waarom zou ik mijzelf aanmelden?
Een extra zakcentje verdienen tijdens de huidige economische situatie kan natuurlijk geen kwaad. Eenvoudig wat geld bijverdienen door e-mailtjes te lezen, websites te bezoeken en spelletjes te spelen...Wie wil dat nou niet?

Mag ik mijzelf meerdere keren aanmelden bij 1 spaarprogramma?
Nee, dat is absoluut niet toegestaan. Spaarprogramma's staan maar 1 account per IP-adres toe. Meerdere keren aanmelden heeft dus geen zin, op straffe van verwijdering van alle accounts (inclusief het reeds opgebouwde saldo).

Wat is een referral precies?
Een referral is een lid van een spaarprogramma, wat door een ander lid van dat spaarprogramma is aanbebracht. In het ledengedeelte van een spaarprogramma is een persoonlijke link te vinden, de zogenaamde "referrallink". Door deze link weet het spaarprogramma dat jij dat nieuwe lid hebt aangebracht. Als beloning krijg jij (in de meeste gevallen) een zogenoemde "referralbonus" (soms wel oplopend tot 2 euro!). Naast deze referralbonus ontvang je een percentage (soms wel oplopend tot 25%!) van de verdiensten van jouw referral. Het werven van referrals is dus een eenvoudige manier om veel geld te verdienen...Je hoeft er immers niets voor te doen!

Zit ik ergens aan vast?
Nee, aan helemaal niets. Afmelden is op ieder moment van de dag mogelijk. Houdt er echter wel rekening mee, dat het opgebouwde saldo ook verloren gaat!

Hoe vaak zijn jullie al uitbetaald?
Een overzicht van de door ons ontvangen betalingen is op de pagina met Uitbetalingen te vinden.