Snel geld verdienen tips

Alle begin is moeilijk. Op deze pagina diverse tips die het snel geld verdienen op internet een stuk makkelijker maakt. De makkelijkste manier om geld te verdienen is door gebruik te maken van spaarprogramma's. In Nederland zijn er diverse spaarprogramma's actief die consumenten in staat stellen om geld te verdienen met het lezen van e-mails, het bezoeken van websites, het invullen van vragenlijsten en het uitproberen van producten. Deelname aan een spaarprogramma is volledig gratis en er is geen specifieke kennis voor nodig. Iedereen kan geld verdienen met spaarprogramma's!

GPTGids.nl heeft de beste en meest betrouwbare spaarprogramma's van Nederland al geselecteerd:

Klik hier om alle spaarprogramma's te bekijken

Tips bij het geld verdienen met spaarprogramma's

Maak een apart e-mailadres aan
Spaarprogramma's sturen gemiddeld 2-3 betaalde e-mails per dag. Aangezien jij snel geld wilt verdienen, ben je bij diverse online spaarprogramma's aangemeld. Het aantal e-mails dat per dag binnenkomt, kan voor een onwerkbare situatie zorgen. Maak een alternatief e-mailadres aan en gebruik dit e-mailadres voor alles wat met geld verdienen op internet te maken heeft. Zo houd je zakelijk en privé gescheiden en ontstaat er overzicht.

TIP: Een gratis e-mailadres kun je snel aanmaken bij Google e-mail

Ja, ik heb interesse
Tijdens de aanmeldprocedure dien je vaak je interesses op te geven. Omdat je zo snel mogelijk geld wilt verdienen, kruis je alle interesses aan! Het aantal e-mails dat je zult ontvangen zal hierdoor hoger liggen en dat betekent meer inkomsten!

Laat vrienden en bekenden zich via jou aanmelden
Voor het aanmelden van een ander lid via jouw speciale link (dit noemen we een "referral") krijg jij een vette bonus! Daarnaast verdien jij over de verdiensten van je referral een behoorlijk percentage! Deel jouw persoonlijke referrallink via Facebook, Twitter, Hyves, e-mail en MSN en verdien slapend geld!

Het spaarprogramma NuCash is zeer aantrekkelijk om te promoten bij jouw vrienden en kennissen. De vergoeding voor het aanmelden van een referral bedraagt maar liefst 2 euro per keer! Heb jij bijvoorbeeld 200 vrienden op Facebook? Dan kan het delen van dit spaarprogramma jou zomaar 400 euro opleveren!

Check je spamfolder
Het kan voorkomen dat een overijverig spam-filter de betaalde e-mails van een spaarprogramma als spam beschouwd. Check je spamfilter dus regelmatig om geen inkomsten mis te lopen. Bezoek regelmatig de website van het spaarprogramma. Ieder spaarprogramma heeft een plek waar alle gelezen én ongelezen betaalde e-mails worden verzameld.

Doe nooit mee aan gokspelletjes!
Doe nooit mee aan gokspelletjes op een GPT-site. De winkansen zijn nl. niet in overeenstemming met het risico. Verkwist je saldo dus absoluut niet aan gokspelletjes!

Kies altijd voor de optie "site inbox en e-mail"
Tijdens de aanmeldprocedure moet je altijd aangeven dat je betaalde e-mails via de website wilt ontvangen (de zgn. "site inbox") en via je "echte" e-mailaccount. Dit zorgt er voor dat je nooit een betaalde e-mail mist!

Meld je aan bij Dutchleader om referrals te werven
DutchLeader is een Nederlandse website waar je credits kunt verdienen met het bezoeken van andere websites. Deze credits kun je vervolgens gebruiken om je favoriete spaarprogramma's mee te promoten! Het gebruik van de website is volledig gratis.

Maak een eigen startpagina aan
Een startpagina is zeer geschikt voor het verzamelen van links die verwijzen naar spaarprogramma's. Zonder enige technische kennis is het mogelijk om een startpagina te beheren. Het maken van een startpagina is geheel gratis en kan zonder enig probleem diverse referrals opleveren. Een gratis startpagina aanmaken kan via:

GoedBegin.nl
Start-Pagina.net