Referrals werven

Dit artikel borduurt voort op de mogelijkheid om referrals te werven. Weet je nog niet wat een referral is? Lees dan dit artikel Wat zijn referrals? door.

Hoe kom ik eenvoudig aan referrals?
Het werven van referrals is niet heel erg moeilijk. Wel vraagt het werven van een mooie downline enige tijd en (kleine) investeringen. Gelukkig hoeft het werven van referrals niet direct geld te kosten. Het reeds opgebouwde saldo bij een spaarprogramma naar keuze kan uitstekend gebruikt worden om te beginnen.

Waarom is het werven van referrals zo aantrekkelijk?
Spaarprogramma's belonen de leden die referrals werven flink met het geven van diverse vergoedingen. Zo levert het aanbrengen van referrals een percentage op van de verdiensten van jouw referrals, wat kan oplopen tot 25% per referral. Daarnaast wordt er vaak een referralvergoeding gegeven. Dit is een vast bedrag, wat kan oplopen tot 2 euro per referral! Op deze manier bestaat "slapend rijk worden" dus echt!

Voor het aanbrengen van referrals ben je bij NuCash aan het juiste adres. De vergoeding per actieve referral bedraagt maar liefst 2 euro!

Referrals werven met behulp van...

Facebook
Een ideale manier om je vrienden op de hoogte te stellen van het bestaan van spaarprogramma's. Plaats een statusupdate met bijvoorbeeld de aanmeldbonus, de voordelen en andere informatie. Voeg uiteraard jouw eigen referrallink toe. Iedere vriend die geïnteresseerd is, kan 2 euro opleveren. En aangezien GPTGids.nl de 10 beste spaarprogramma's al voor jou verzameld heeft, kan dat flink wat geld opleveren! Bij NuCash maken ze het je wel heel makkelijk: via de pagina Social Media kun je direct een bericht op Facebook, Twitter en Hyves plaatsen.

Twitter en Hyves
Voor deze 2 social media sites gaat vanzelfsprekend dezelfde vlieger op: plaats een tweet / wie, wat, waar met informatie over het spaarprogramma dat je wilt promoten. Hoe meer volgers / vrienden, des te groter de kans dat het jou lukt om referrals te werven!

Op het forum van SiteDeals worden regelmatig betaalde tweets aangeboden. Tegen een kleine investering kun je een groot publiek bereiken met de door jou opgegeven Tweet. Ideaal om referrals mee te werven!

Activiteit op verschillende fora
Actief op bepaalde fora? Vaak is het toegestaan om een handtekening onder ieder bericht te plaatsen. Gebruik deze handtekening nuttig en plaats er één of meerdere referrallinks in! Ook forumgebruikers zijn geïnteresseerd in geld verdienen met spaarprogramma's!