Stappenplan aanmelden bij een spaarprogramma

Het aanmelden bij een spaarprogramma is niet moeilijk. Toch hebben we voor de personen die er zelf niet direct uitkomen een stappenplan geschreven. Volg de door ons beschreven stappen nauwkeurig en het geld verdienen met spaarprogramma's kan voor jou beginnen!

Het stappenplan is gericht op de aanmelding bij ons favoriete spaarprogramma NuCash. De aanmeldbonus bedraagt 1 euro + een led-light óf 0,25 euro extra saldo.

Stap 1:
Klik op de banner van NuCash hiernaast om naar de site van NuCash te gaan. Je kunt ook hier klikken (opent in een nieuw venster).

Stap 2:
Voor het gemak kom je direct op de inschrijfpagina van NuCash uit. Via deze pagina kun je een persoonlijk account aanmaken bij NuCash. Om de aanmelding te voltooien, heeft NuCash enkele gegevens van je nodig. Vul deze gegevens naar waarheid in.

Let op: zorg ervoor dat je in ieder geval een werkend e-mailadres invult! Er wordt nl. een bevestigingsmail gestuurd om de aanmelding te bevestigen!

Stap 3:
Lees en accepteer de algemene voorwaarden en klik op de rode knop "Aanmelden".

Stap 4:
Nadat je op aanmelden hebt geklikt, wordt er een bevestingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. In de desbetreffende mail staat een link waarop je dient te klikken. Door op deze link te klikken, wordt de aanmelding bevestigd. Vergeet dit niet!

Gelukt!
Als je alle stappen hebt gevolgd, is de aanmelding nu compleet. Snel geld verdienen met spaarprogramma's kan voor jou vanaf nu beginnen!