Geld verdienen met Facebook en Twitter

De kans dat jij een account op een sociaal medium als Twitter, Hyves of Facebook hebt is vrij groot. Veel mensen gebruiken social media om foto's te plaatsen, bezigheden te delen en spelletjes te spelen. Een veel kleiner deel gebruikt deze ongekend populaire websites om snel geld verdienen mogelijk te maken.

Hoe kan ik geld verdienen met social media?

Bekende bedrijven als Mercedes, VakantieVeilingen, Albert Heijn en ABN Amro hebben een eigen pagina op Facebook en Twitter. Zo'n eigen pagina kan van grote waarde zijn voor deze bedrijven indien er veel mensen zijn die de pagina volgen. Hoewel er mensen zijn die uit vrije wil een bedrijfspagina volgen, zijn er veel meer mensen die dat niet doen. De website LikeBux is hier handig op ingesprongen: op deze website krijg je geld voor het liken of volgen van een pagina op Facebook of Twitter!

Wat heb ik nodig om te beginnen met verdienen?

Het enige wat je nodig hebt is een account bij Facebook en / of Twitter. Als je al een account hebt, hoef je je alleen nog te registreren bij LikeBux. Met behulp van jouw account bij Facebook, kun je razendsnel gebruikmaken van de diensten van Likebux door in te loggen met jouw account op Facebook. De aanmelding kan binnen 1 minuut geregeld zijn!

Is Likebux Nederlands en betrouwbaar?

Ja, Likebux is onderdeel van het Nederlandse bedrijf DukeSoft en daardoor volledig in het Nederlands beschikbaar. Likebux is zeer actief en betrouwbaar. Onderstaand uitbetalingsbewijs laat zien dat Likebux daadwerkelijk tot uitbetalen overgaat indien het minimale uitbetalingsbedrag is gehaald: