Geld verdienen met het schrijven van artikelen

Ieder mens heeft specifieke kennis over een bepaald onderwerp. Kennis over bijvoorbeeld een hobby, beroep, bezigheid of probleem. Met de opkomst van het internet is het zeer eenvoudig geworden om informatie over de meest uiteenlopende zaken op te zoeken. Vanaf nu is het echter ook mogelijk om geld te verdienen met het delen van kennis, in dit geval door het schrijven van informatieve artikelen.

Hoe kan ik geld verdienen met het schrijven van artikelen?

De geschreven artikelen worden verzameld op één centrale website, MaakBekend.nl. Op deze website worden de verschillende ingezonden artikelen geplaatst en ter beschikking gesteld aan geïnteresseerde lezers.

De schrijver van het artikel kan op 2 manieren geld verdienen:

- Door het verkopen van een tekstlink in het artikel
Een artikel over autoverzekeringen is bijzonder interessant voor een website over autoverzekeringen. De geplaatste link kan zorgen voor extra traffic, maar levert tevens een bijdrage aan een hoge notering in de verschillende zoekmachines. Website-eigenaren zijn altijd opzoek naar interessante, gerelateerde links. Heb je een uniek artikel geschreven? Schroom dan niet om contact op te nemen met webmasters voor het tegen betaling plaatsen van een link!

- Door het plaatsen van een reclame-uiting in de vorm van een afbeelding
Een artikel over voetbalschoenen zal in de meeste gevallen gelezen worden door personen die opzoek zijn naar nieuwe voetbalschoenen. Maak het de lezer makkelijk en plaats een uiting van een webshop met voetbalschoenen in het assortiment. Bij een daadwerkelijke verkoop ontvang je een commissie over het totale aankoopbedrag.

Via een website als Daisycon heb je de beschikking over ruim 1.000 webshops en websites waar jij in ruil voor een commissie promotie voor kunt maken. De aanmelding is volledig gratis en je verdient geld met iedere bezoeker die jij via het artikel hebt doorgestuurd.

Zie jij in dat je met behulp van deze methode met vrijwel ieder onderwerp geld kunt verdienen? Meld je dan nu gratis aan en start met geld verdienen met artikelen schrijven.